dissabte, 28 d’abril del 2012

Setmana intensa!


Fotografia: www.directe.cat

Dilluns passat va ser un Sant Jordi intens. Signatures de llibre a amics, coneguts i també a molts exPSAN i altres "companys de viatge". Molta gent que va tenir a amics del PSAN o que va col·laborar en organitzacions properes com la JSAN, Catalunya Lliure o altres. El moment més emotiu de la jornada va ser quan un home es va quedar aturat davant la parada mirant fixament el llibre. Havia pujat de Castelló per viure el Sant Jordi a Barcelona i va descobrir el llibre que parlava del partit on havia militat de jove!

Dimecres vaig presentar el llibre a L'oracle de Catalunya Ràdio  que condueix Xavier Grasset. Entre els tertulians hi havia en Vidal Vidal que havia estat al PSAN i que va explicar molt bé el que havia significat per ell l'estada al partit. Aquí podeu escoltar l'àudio d'una tertúlia que va començar amb el PSAN i va acabar parlant del Barça i el Chelsea... El Madrid encara no havia jugat. Han seleccionat el minut d'or de la tertúlia sobre el tema de la relació entre el PSAN i el tripartit entre en Vidal Vidal i jo mateix.

Finalment dijous vaig tornar a la UAB a la Facultat de Polítiques i Sociologia on fa molts anys va començar la recerca sobre el PSAN. En el marc de l'assignatura "Política Espanyola" de segon curs, vaig fer una conferència sobre el PSAN i l'espai polític de l'esquerra independentista, que va ser seguida i debatuda amb molt interès pels estudiants. Puc assegurar que després de DUES HORES seguides de classe, ningú es va aixecar de la cadira!

Pel que fa a presentacions, hem confirmat nova data per Sant Cugat (24 de maig) i aviat tindrem alguna data més pel Baix Llobregat i el Garraf.