divendres, 13 d’abril del 2007

Roger Buch i Ros, (Barcelona, 1970) és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, i Doctor en Ciència Política per la UAB. Fruit de la seva recerca sobre l’independentisme català a la transició ha publicat El Partit Socialista d’Alliberament Nacional dels Països Catalans (1974-1980) (1995) i 

Ha participat en diverses obres col·lectives en què destaquen el Diccionari dels partits polítics de Catalunya. Segle XX (2000) Esquerra Republicana de Catalunya, 70 anys d’història (2001) i Whats'up Catalonia (2013).

Ha coordinat un curs sobre història de l’independentisme en el marc dels Juliols de la UB (2003) i ha fet anàlisi electoral per a El Temps i Tribuna Catalana.

Actualment és professor a la Facultat d'Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés (URL) i dirigeix diversos projectes sobre voluntariat, participació ciutadana, associacionisme i tercer sector, a l’àrea de Consultoria i Estudis de la mateixa Fundació.

[actualitzat 9/10/2010]

twitter: @rogerbuch
rogerbloc@buch.cat

3 comentaris:

Montserrat ha dit...

Benvingut al món dels blogs! Espero que ben aviat deixi de ser un projecte de prova i es consolidi del tot. Sort.

Oriol Cisteró i Fortuny ha dit...

Ei Roger!

Acabo d'assabentar-me que t'has decidit a bloquejar!

No podia pas ser d'un altre forma, un tio amb tantes coses per dir com tu, havia de donar-nos teca.

Endavant amb el projecte i amb els llibres!!!

Salvador ha dit...

Hola Roger,
Ahir vaig rebre el mail del teu pare invitant-me a la presentació del teu llibre. Malauradament no podré assistir encara que m'hagués agradat.
Et vull felicitar per la teva incorporació al món dels blocaires...
veig que ets encara més "novato" que jo mateix, que vaig començar a muntar el meu bloc al febrer, però realment allò que em va engrescar a progressar en aquesta aventura va ser a ran de la taula rodona que vau organitzar a Omnium el 22 de març, sobre el fenòmen dels blocs en català. Allò em va estimular i després, gràcies també a l'amable ajut de dos dels blocaires presents, en Toni Ibáñez i en Marc Vidal, que m'han ajudat molt i m'han encoratjat molt, citant-me fins i tot en els seus blocs i fent-me comentaris als meus post's.
Desde avui he posat un enllaç al meu bloc Sorrobloc, del teu nou bloc, així anem teixint una xarxa de gent coneguda i amb objectius comuns. Visca Catalunya...!!!