dimarts, 19 de març del 2013

Cadena humana per la independència, la Via Catalana

Crec que organitzar una cadena humana per la diada del 2013 és un gran encert. Tornar a fer una manifestació com la de l'11 de setembre del 2012 seria repetir una altra vegada la mateixa mobilització. És bo buscar nous formats i que aquests siguin participatius. Res millor que una cadena humana que no es pot fer sense la participació de la gent. El que la gent vol és participar i sentir-se que forma part d'alguna cosa, que sense ell no es pot fer.

A més, fer una cadena humana que recorri tot el territori és un gran repte. I el que necessitem són reptes col·lectius!. Els reptes cal preparar-los bé, planificar-los i això genera caliu els dies abans de la mobilització. Aquests dies he parlat amb gent i tothom està encantat amb la idea i ja es comença a imaginar a on li agradaria posar-se i quin recorregut seria el més adient.

El que no sabem és com estarà el país d'aquí uns mesos. Podem imaginar que la tensió haurà anat en augment i que un cop de força ciutadà ha de deixar clares moltes coses. A nosaltres, que som majoria i que persistim. Als nostres diputats i govern, que no hi ha marxa enrere i a la resta del món, que la nostra voluntat no és una flamarada que s'apaga. I que ja poden començar posar-nos al mapa dels nous estats del món!

Web oficial de la Via Catalana: via.assemblea.cat [Actualitzat 19 juny]Enllaços [Actualitzat 2 setembre]

Inscripcions Via Catalana: https://via.assemblea.cat/inscripcions.html
Estadístiques en temps real: http://via.dreamhosters.com/
Cadena catalana al món (directe.cat) http://www.directe.cat/galeria/via-catala-al-mon#5300
Cadena catalana al món (Vilaweb) http://www.vilaweb.cat/noticia/4141340/20130902/via-catalana-paris-corre-cuita.html
Guia Pràctica de la via catalana (Time out) http://www.timeout.cat/barcelona/ca/viatge/guia-practica-de-la-via-catalana


Cadena humana per reclamar la independència d'Estònia, Letònia i Lituània (1989)Darrer video de l'Assemblea Nacional, Junts ho farem possible!Assemblea Nacional Catalana 
Òmnium Cultural